Banjaluka

Najvažnije servisne informacije i izvještaji dežurnih službi

Električna energija

Elektrokrajina

snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

  • od 08,00 do 10,30 časova – dijelovi naselja: Petrićevac, Rakovac i Motike;
  • od 08,30 do 10,30 časova – dio naselja Banušići;
  • od 10,00 do 13,00 časova – dijelovi naselja: Tunjice, Kuljani i Barlovci;
  • od 11,00 do 13,00 časova – dio naselja Konotari;
  • od 09,00 do 14,00 časova – dio naselja Donja Kola i dio ulice Kralja Alfonsa.

Voda

Vodovod

snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Loading...

Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka

evidentirano je jedno krivično djelo. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

pregledana su 103 pacijenata i obavljeno 20 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

rođeno je šest beba: tri djevojčice i tri dječaka.

Vatrogasna jedinica

dvije intervencije.

Prognoza vremena RHMZ

pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno vrijeme. Kasnije popodne i uveče postepeno naoblačenje koje u noći donosi pljuskove sa grmljavinom. Do jutra će biti i prolazno jačih padavina. Vjetar slab do umjeren, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura vazduha oko 17°C, a najviša dnevna oko 33°C.

Izmjene u saobraćaju

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA OD 7. JUNA 2018. GODINE:

Od 7. juna do 14. juna ove godine, u vremenu od 9.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj od kružnog toka u izgradnji na Rebrovcu do skretanja za Moj market – saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve. Razlog obustave je završna faza izgradnje navedenog kružnog toka na Rebrovcu. Autobusi javnog prevoza će biti preusmjereni u Bulevar Desanke Maksimović.

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA OD 4. JUNA 2018. GODINE:

Od 4. do 12. juna 2018. godine, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Ada, na dijelu od prvog skretanja desno (nakon mosta) do skretanja lijevo (nakon pruge), gledano od mosta na rijeci Vrbas, zbog izgradnje trotoara od mosta na rijeci Vrbas do Gradskog olimpijskog bazena. Nakon toga, od 13. juna do 15.jula, radovi će se izvoditi na način da će biti naizmjenično propuštanje vozila u zoni izvođenja radova.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od 10. aprila do 23. juna ove godine, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, obustavljen je saobraćaj za sva vozila. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!