Politika

Stevandić: Ulazimo u Vladu, Dodik najveći srpski političar

Ujedinjena Srpska ući će u Vladu RS i imaće i participaciju u Savjetu ministara kako bi mogla implementirati svoj program socijalnih i ekonomskih politka, te uključivanja mladih u organe vlasti i privredu, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik te stranke.

On tvrdi da je Milorad Dodik, novoizabrani srpski član Predsjedništva BiH “najveći politički lider u RS u proteklih 26 godina”, koji se, kako tvrdi, suprotstavio pritiscima međunarodnog faktora, napravio dobru komunikaciju s Kremljom i na putu da to isto napravi s Pekingom.

Loading...

“Ne bih želio da ovo neko protumači kao pjevanje nekih pjesmica kao što se nekad pjevalo Brozu, ali htio sam da uslikam istorijske okolnosti i šta se dešavalo u zadnjim decenijama ovdje i da se zapitamo da li treba to sada da standardizujemo, ili treba da uđemo u stari srpski običaj rušenja i pokušaja osporavanja”, rekao je on.

Rekao je da je dobro da Radovan Višković, kojeg je Dodik predložio za mandatara Vlade RS, dolazi s istoka RS i da je privrednik, a da opozicija treba da prekine s frustracijama zbog gubitka izbora. Dodao je da gubitnici izbora žele da s međunarodnim faktorom utiču na formiranje Savjeta ministara, te je ustvrdio da bi takve vrste aktivnosti samo oduzele dragocjeno vrijeme RS.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!