Politika

Za prevoznike smanjenje cijena nafte ponižavajuće: Trenutno obustavljamo proteste jer ne želimo da se tučemo sa tobože našom policijom

Iza naših mirnih okupljanja ne stoji niti jedna politička partija, niti smo mi bilo kojoj političkoj partiji bili vjetar u leđa. Odgovorno tvrdimo da nismo “huligani” koji su izašli na ulice da ruše vlast, već da se bore da opstanu u svojoj zemlji od svog teškog rada – navedeno je u saopštenju koje je poslalo Udruženje prevoznika za unutrašnji i međunarodno transport RS.

Navedeno je da su mirnim okupljanjem htjeli da pokažu svim institucijama u RS i BiH u kako teškom ambijentu rade.

Nikola Grbić, predsjednik udruženja prevoznika RS

– Očekivali smo razumijevanje i poziv da razgovaramo da uz obostrano zadovoljstvo nađeno rješenje kako bi nam pomogli i razumjeli nas, da nam ne odlaze mladi ljudi iz zemlje ne da budu radnici u EU već robovi, međutim to se nije desilo. Na goloruke građane i prevoznike poslana je specijala i veliki broj policije sa ciljem zastrašivanja i eventualne primjene sile što nas je šokiralo. Trenutno sve naše aktivnosti po pitanju protesta obustavljamo jer ne želimo da se tučemo sa tobože našom policijom u koju od juče nemamo povjerenja, kao ni u institucije RS, sve do sastanka sa prevoznicima koji će se hitno održati, te donijeti odluka o daljim koracima – navedeno je u saopštenju koje je potpisao predsjednik Udruženja Nikola Grbić.

Navode da je odluka o smanjenju cijene nafte za 0,05 KM za njih ponižavajuća i sramna i da na nju ne pristaju.

 

 

(srpskainfo)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!