Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Najvažnije servisne informacije i izvještaji dežurnih službi.

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

  • u vremenu od 08:30 do 10:30 časova – dio naselja Karanovac;
  • u vremenu od 09:00 do 10:00 časova – dijelovi naselja: Ada, Rebrovac, Vrbanja, Debeljaci i Ponir;
  • u vremenu od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Petra Velikog, Braće i sestara Oljača, Ivana Milutinovića, Branka Popovića i Anke Drakulić;
  • u vremenu od 11:00 do 13:30 časova – dio naselja Suturlija.Zbog kvara u trafo stanici, sinoć od 20:00 časova, bez el. energije je ostao dio naselja Tunjice. Kvar će biti otklonjen u toku dana.

Voda

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka

evidentirana su tri krivična djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo su se tri saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

pregledano je 75 pacijenata i obavljeno sedam kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

rođeno je pet beba: tri djevojčice i dva dječaka.

Vatrogasna jedinica

jedna intervencija.

Prognoza vremena RHMZ

oblačno i svježe vrijeme uz povremenu kišu. Kiša će biti češća tokom popodneva, a sredinom dana biće više suvog vremena. Vjetar slab, sjevernih smjerova. Minimalna temperatura oko 14°C, a najviša dnevna do 21°C.

Izmjene u saobraćaju

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA OD 4. JUNA 2018. GODINE:

Od 4. do 12. juna 2018. godine, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Ada, na dijelu od prvog skretanja desno (nakon mosta) do skretanja lijevo (nakon pruge), gledano od mosta na rijeci Vrbas, zbog izgradnje trotoara od mosta na rijeci Vrbas do Gradskog olimpijskog bazena. Nakon toga, od 13. juna do 15.jula, radovi će se izvoditi na način da će biti naizmjenično propuštanje vozila u zoni izvođenja radova.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od 10. aprila do 23. juna ove godine, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, obustavljen je saobraćaj za sva vozila. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button