Kultura

Sve je spremno za održavanje 4. Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banjaluka (FOTO)

Manje od mjesec dana ostalo je do održavanja četvrtog Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka, koji se ove godine održava od 27. do 29. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Poznat je i muzički program ove regionalne bajkerske manifestacije, naime, rock’n’roll senzacija „Prljavi Inspektor Blaža & Kljunovi“ uz banjalučki sastav „Lady D“ nastupiće prve večeri motoskupa, a drugo veče rezervisano je za nastup slovenačkog cover benda Unimogs, Balkan Express cover session svirku i nastup Branka Đurić Đure i njegovog benda Bombaj Štampa!

Pored sjajnih svirki u najavi, sve posjetioce očekuje odlična i pristupačna ponuda hrane i pića, za šta su zaduženi mnogobrojni prijatelji „4. Motoskupa Moto kluba ISTOK“, od kojih se izdvaja generalni sponzor Banjalučka Pivara sa brendom Nektar, koja je za sve posjetioce i bajkere pripremila i zanimljive cjelodnevne sadržaje i poklone. Tako ćemo svi imati priliku učestvovati u brzinskom i količinskom ispijanju piva ali i pratiti različite bajkerske igre, od kojih za oči zapinje takmičenje u sporoj vožnji, što je svakako nešto što treba podržati i u čemu treba učestvovati jer osim vrijednih poklona, prilika je to da se pokaže pravo vozačko umjeće kao i da se podsjeti na važnu činjenicu da uživanje u vožnji motocikala nije nužno i uživanje u brzini! 

Iako se očekuje posjeta velikog broja bajkera, koji će se u Banja Luku sliti uz naše mnogobrojne prijatelje iz moto klubova iz drugih gradova u Bosni i Hercegovini i iz gradova zemalja u regionu, s ponosom objavljujemo da tokom 4. Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka ‘pola grada’ neće biti zatvoreno! Odnosno, da nećemo tražiti zatvaranje vitalnih saobraćajnica u gradu, što je svakako potvrda činjenici da su motociklisti prijatelji saobraćaja, a Moto klub ISTOK iskreni drugar Banjalučana i našeg grada na Vrbasu!

Za sve bajkere obezbjedili smo i pristupačne cijene u banjalučkim hotelim i hostelima, a za one slobodnijeg duha biće organizovan i bajkerski kamp na tvrđavi Kastel. Za sve posjetioce tokom motoskupa zagarantovan je nesvakidašnji prizor sa više stotina motocikala od kojih će svako od posjetilaca, sasvim sigurno, na toj jedinstvenoj reviji, imati svog favorita! 

Predstojeći 4. Međunarodni motoskup MK ISTOK Banja Luka ovog ljeta će, bez sumnje, biti jedan od najmasovnijih događaja u gradu na Vrbasu, a uz cijenu ulaznice od svega 5 KM po večeri za posjetioce koji nisu dio bajkerskog karavana, svima će biti dostupni atraktivni sadržaji ovog jedinstvenog spektakla (tokom dana ulaz je besplatan do 20h, nakon toga ulaz za pješake, one bez motocikla je 5 KM)!

Više informacija možete pronaći na nalozima MK ISTOK na društvenim mrežama
https://www.facebook.com/events/1946664095375228/
i na sajtu kluba.
www.mkistok.com

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!