Politika

Davor Dragičević pozvao poslanike na Trg (FOTO)

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, u čiju pomen će se članovi grupe Pravda za Davida okupiti na centralnom banjalučkom trgu danas po stoti dan za redom, je poslao upravo pismo svim narodnim poslanicima.

Pismo prenosimo u cijelosti: 

Poštovani narodni poslanici,

Kako će se, prema mojim saznanjima, većina vas oglušiti o moju molbu i odlučiti da stane na stranu nepravde, te postane saučesnik u ubistvu mog sina Davida, meni više ništa drugo nije preostalo, nego da se obratim narodnim poslanicima koji ne dijele vaše stavove.

Ovom prilikom, pozivam sve narodne poslanike koji smatraju, odnosno koji će glesati ZA usvajanje Izvještaja Anketnog odbora sa ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića, da napuste Narodnu sklupštinu Republike Srpske i stanu, zajedno sa mnom, na Davidomv trg!

S obzirom na potpuno odsustvo osjećaja za PRAVDU koje vlada u Narodnoj skupštini, ta institucija ne predstavlja više najviši zakonodavni dom ove zemlje, nego kidnapovani objekat koji služi kao bedem PRAVDI, kao otpor onom njasvetijem – našim životima.

Narodni poslanici, vi koji niste izgubili saosjećanje i koji razumijete moju bol, napustite Narodnu sklupštinu i dođite sa mnom na Davidom trg, da se mirno i dostojanstveno borimo za ono što nam svima pripada, a to je pravo na život. Ako dozvolimo da nam uzimaju živote, onako kako su uzeli mom DAvidu, postavlja se pitanje vrijedi li išta ova zemlja za koji smo se borili u prethodnom ratu?

I vi i ja znamo odgovor na ovo pitanje. Vidimo se na trgu odakle nastavljamo borbu.

Davor Dragičević

Narodni poslanik Adam Šukalo, koji je sinoć imao sukob sa ministrom unutrašnjih poslova, Draganom Lukačom i koji je danas na press konferenciji najavio da neće prisustvovati sjednici Narodne skupštin dok ne bude glasanje o Anketnom odboru, je objavio pismo, uz poruku: 

Važno!

Upravo dostavljeno narodnim poslanicima!

Napustimo instituciju koja se još samo zove Narodna skupština Republike Srpske!

Vidimo se na Davidovom trgu!

Budite narodni a ne partijski poslanici!

IDEMO DO KRAJA!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!