Politika

Lukač o sukobu sa Šukalom: I Japanci se u skupštini potuku pa nikom ništa

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač, je u Narodnoj skupštini u završnoj riječi današnjeg razmatranja Izvještaja MUP-a za 2017. godinu izrazio žaljenje što gospodina Šukala nema na sjednici i dodao: 

– Neću se puno baviti sa njim jer apsolutno nema potrebe za tim. S obzirom da se par poslanika osvrnulo na ono što se sinoć desilo, navodno kao određeni sukob u Narodnoj skupštini. Verbalni svakako, nije bilo nekog fizičkog mada u Skupštini Japana, Japanci se potuku pa nikom ništa – šta je problem. Ali dobro, nismo se mi tukli, mi smo imali verbalnu raspravu. Ja se ne mogu sa Šukalom da složim u mnogo čemu – naveo je Lukač.

– Skandal u NSRS: Ministar Dragan Lukač sa govornice zvao poslanika Adama Šukala da se fiziči obračunaju (VIDEO)

Loading...

– Čovjek koji je sa 260 glasova došao u Narodnu skupštinu uz pomoć druge stranke koju je iznevjerio pa prešao negdje dalje. Istjerali ga iz njegove stranke pa došao tamo na vašu stranu. On ni vama ne treba jer ste vidjeli kakav je i šta je, takav vam lik ne treba. Ali da on priča da je neko ovdje ponizio Narodnu skupštinu, čovjek koji je ovdje izlazio pred Narodnu skupštinu, sprječavao Narodnu skupštinu da radi svojim stajanjem ovdje. 

– Da ne pričam o poniženju Narodne skupštine u kojem su učestvovali većina poslanika opozicije, pištaljkama i svim onim poniženjem i sprječavanju, čupanjem kartica ovdje, sprječavanjem Narodne skupštine koje se nikad nije desilo od kad postoji ova Narodna skupština i nemojte samo da takvi sada drže meni predavanja o lijepom ponašanju. Kod mene postoji jedno pravilo, koje je naša narodna poslovica: S gospodom gospodski, s ciganima ciganski. Jer oni drugačije ne mogu da razumiju. I to je to – zaključio je Lukač.

Napomenuo je i da se “nikad se nije slikao sa Srpskom časti niti je pripadnik Srpske časti”.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!