Hronika

Silovatelj sa dosijeom pokušao silovati konobaricu

Drago Turudić (37) iz Dervente, koji je već poznat policiji i osuđivan zbog silovanja i više krivičnih djela, uhapšen je u nedjelju zbog sumnje da je pokušao silovati konobaricu jednog ugostiteljskog objekta na području tog grada i pritom joj ukrao 80 KM.

Kako nezvanično saznajemo, Turudić je provalio u ugostiteljski objekat i popeo se na sprat u sobu u kojoj inače boravi radnica lokala i nasrnuo na nju u namjeri da je siluje. Žena ga je uspjela odgurnuti i pobjeći u komšiluk, gdje je potražila pomoć.

Loading...

Turudić je tada pored kreveta ugledao 80 KM, koje je uzeo i otišao iz njene sobe.

Navodeći inicijale, u Policijskoj upravi Doboj kažu da je D.T. uhapšen zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje u pokušaju i krivično djelo krađa.

“Policijskoj stanici Derventa u nedjelju je prijavljeno da je lice D.T. pokušalo silovati oštećeno lice na području Dervente te da je tom prilikom od iste otuđilo novac u iznosu od oko 80 KM. Novac je pronađen i vraćen oštećenoj”, naveli su juče iz PU Doboj.

Nakon završetka kriminalističke obrade, uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima on će biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Podsjećamo da je Turudić 2010. godine, a kako su tada pisali mediji, hapšen zbog sumnje da je takođe u septembru silovao jednu ženu (56) tako što je maskiran razvalio ulazna vrata i ušao u njenu kuću, te je silovao pod prijetnjom da će je ubiti.

Nakon kriminalističke obrade i na osnovu rezultata vještačenja, DNK analize i prikupljenih materijalnih dokaza, utvrđeno je da je Turudić i u aprilu te iste godine takođe silovao tu istu žrtvu.

Policija je tada utvrdila da čak postoji sumnja da je Turudić u junu 2007. godine na području opštine Dervente na sličan način obljubio nemoćno lice.

Tih godina kada su ga teretili za druga silovanja Turudićeve komšije iz mjesta Velika Sočanica medijima su pričale da su u velikom strahu od komšije sklonog alkoholu i nasilju, a strahovali su i da postoji još sličnih slučajeva, o kojima se zbog straha ne priča, te su čak planirali protestovati kako bi bio adekvatno kažnjen.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!