Društvo

Davor Dragičević uputio zahtjev gradonačelniku

Otac ubijeg Davida Dragičevića je danas uputio zahtjev gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojčiću, da ima razmijevanja za njegovu borbu za istinom i pravdom za ubijenog sina. Podsjećamo, Davor Dragičević, porodica Dragičević i grupa Pravda za Davida na trgu stoje i traže istinu i pravdu već sto osam dana.

Pismo koje je danas Davor uputio gradonačelniku prenosimo u cijelosti:

Gradonačelniče Igore Radojčiću:

Loading...

Ja, Davor Dragičević obraćavam Vam se sa jednim zahtjevom.
Kao što znate, moj sin David je nedavno brutalno ubijen ovdje u Banjaluci. Ubijen je mučki, svirepo u saradnji sa pojedincima iz zvaničnih isnstitucija ove zemlje, za koju sam se JA borio i koju sam stvarao.

Od Vas želim jednu jedinu stvar, a to je da ne uznemiravate dok se borim za pravdu i istinu u slučaju Davidovog ubistva. Želim da, dokle god traje moja borba za mog pokojnog sina dve stvari (svijeće, slike i dr.) koje se nalaze na Trgu Krajine, danas poznatom kao i Davidov trg, tu i ostanu.

Ne želim da me komunalna policija, kao i neki činovnici iz odjeljenja za komunalne poslove ovog grada, ometaju u mojoj borbi za istinom.

Davidov trg svima nama treba da bude broj jedan prioritet, ukoliko želimo da osiguramo ikakvu budućnost, ne samo ovog grada, nego i čitave države Republike Srpske.

Siguran sam da ćete uvažiti krik oca koji je izgubio svoje najmilije i da ćete se postarati da Davidov trg ostane upravo to – Davidov Trg

S Poštovanjem,

Davor Dragičević.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!