Banjaluka

“Eko-toplane” Banjaluka Centru “Zaštiti me” donirali novac

BANJALUKA – Jedan od najboljih primjera društveno odgovornih kompanija su i “Eko-toplane” Banjaluka, koje su odlučile da sredstva namijenjena za novogodišnji reklamni materijal doniraju Centru “Zaštiti me” u Banjaluci i na taj način usreće mališane u ovoj ustanovi.

“Izrazila bih veliku zahvalnost ‘Eko-toplanama’ Banjaluka, koje su povodom veoma uspješne godine donirale sredstva dječici JU Centar ‘Zaštiti me'”, istakla je Zorica Kuzmanović-Vasilić, direktorica JU Centar “Zaštiti me”.

Loading...

Prema njenim riječima, novčana sredstva će biti namijenjena za kupovinu jastuka za mališane koji žive u internatu koji je u sklopu ovog centra.

Pozvala je sve velike i uspješne kompanije da kao uspješne firme svoja novčana sredstva na kraju godine doniraju javnim institucijama, odnosno udruženjima koja rade posebno sa djecom sa poteškoćama u razvoju.

“Te kompanije na taj način izražavaju društvenu efikasnost i društveno koristan rad”, naglasila je Kuzmanović-Vasilićeva.

Kako je navela, za ove institucije su donacije društveno odgovornih kompanija veoma važne i mnogo im znače.

Zahvalila je i gradu Banjaluka koji je pružio podršku Centru “Zaštiti me” u rekonstrukciji krova, kao i Željki Cvijanović, predsjednici RS, pod čijim visokim pokroviteljstvom je ove godine organizovano deseto donatorsko veče.

Podsjećanja radi, ovo nije prvi put da su “Eko-toplane” donijele odluku da umjesto štampanja reklama i propagandnog materijala sredstva doniraju onima kojima je to najpotrebnije.

Naime, i ranije su kao kompanija kojoj je korisnik i građanin uvijek na prvom mjestu mnogima davali primjer kako funkcioniše društveno odgovorno preduzeće.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!