Društvo

Tri regulaciona plana na javnom uvidu od 17. jula

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će od 17. jula do 17. avgusta 2018. godine, na javnom uvidu biti sljedeći regulacioni planovi:

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENO-POSLOVNOG BLOKA ZA PROSTOR IZMEĐU KARAĐORĐEVE ULICE, KRAJIŠKIH BRIGADA I RJEČICE CRKVENA U BANJOJ LUCI

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz ulice Jajačku i Velibora Janjetovića Janje i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ Banja Luka, Ulica Save Mrkalja br. 16, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama MZ Lauš 1, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR REGIONALNOG CENTRA U BANJOJ LUCI

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu prote Nikole Kostića na k.č. 1938/9 i 1939 K.O. Budžak i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka i u prostorijama MZ Rosulje, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „PAPRIKOVAC-PETRIĆEVAC“ – SEKCIJA C, E, F, G I H U BANJOJ LUCI

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu krajiških brigada (Zapadni tranzit) i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ a.d. Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luka i u prostorijama MZ Paprikovac, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 17. avgusta 2018. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!