Magazin

Pala s trapeza nakon što ju je muž slučajno ispustio iz ruku, žiri i publika vrištali (VIDEO)

ŽIRI i publiku showa America’s Got Talent prošla je jeza kad je tačka koju je izvelo dvoje takmičara na trapezu pošla po zlu.

Naime, slabovidni trapezist Tyce slučajno je ispustio svoju suprugu Mary dok su visili na trapezu nakon čega je ona pala na pozornicu. Dok mu je klizila iz ruku, Tyce je pokušao suprugu uhvatiti za stopalo, no nije uspio.

Loading...

Članovi žirija i ljudi u publici u šoku su se uhvatili za glavu, a neki su i skočili sa stolica. U publici su bili u Maryina majka te njihov dvogodišnji sinčić koji su počeli vrištati od straha.

No, srećom, nije došlo do veće nesreće jer, kako se čini, Mary je sletjela na spužvu koja je bila postavljena ispod njih te odmah ustala i pokazala svima da je dobro te se naklonila. Tyce i ona su se kasnije i poljubili.

“Skoro si slomila vrat”, rekao joj je kasnije Simon Cowell još u šoku od onog što je vidio.

Inače, njihova priča raznježila je žiri i publiku jer je Tyce slijep na desno oko zbog progresivne bolesti očiju, no to ga nije spriječilo da se nastavi baviti plesom na trapezu.

(index.hr)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!