Društvo

BORAČKA ORGANIZACIJA DEMANTOVALA LAŽI UGLJEVIČKOG DNS-a: RiTE Ugljevik zapošljava, a ne otpušta djecu poginulih boraca

UGLJEVIK – Boračka organizacija opštine Ugljevik saopštila je danas da nijedan član porodice poginulih boraca Vojske Republike Srpske nije otpušten iz Rudnika i Termoelektrane Ugljevik i da to preduzeće nastavlja da zapošljava i djecu preminulih demobilisanih boraca.

– Zbog raznih informacija koje su se pojavile u javnosti, imam potrebu da kažem da članovi porodica poginulih boraca VRS nisu otpušteni u RiTE Ugljevik – naveo je predsjednik Opštinske boračke organizacije Јovan Marinković.

Loading...

On je istakao da je na današnjem sastanku sa upravom preduzeća dogovoreno da se produži ugovor o radu djeci preminulih demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske.

– Boračka organizacija Ugljevika čini sve da djeca porodica poginulih boraca dobiju stalna zaposlenja u javnim preduzećima, a sa područja Ugljevika ostalo ih je još osam i njihovo zaposlenje je prioritet u narednom periodu – istakao je Marinković.

U saopštenju se podsjeća da je RiTE Ugljevik dobitnik Zlatne značke Boračke organizacije Republike Srpske.

Izvor
srpska-danas
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!