Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Stevandić očekuje da će stranka biti kvalitetan dio buduće vlasti

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je večeras u Doboju da očekuje će ova stranka nakon oktobarskih izbora biti najkvalitetniji dio buduće vlasti u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

Stevandić je rekao da ne postoji mjesto u Republici Srpskoj u kojem ova stranka nije ponudila najbolje kandidate sa brendiranom politikom.

– Ponudili smo brendiranu politiku, kako nacionalnu koja govori o reprezentaciji Republike Srpkse u Sarajevu i najboljim ljudima u Banjaluci, tako i ekonomsku politiku novog, boljeg, regionalnog i ekonomskog razvoja Srpske, izjavio je Stevandić.

On je dodao da se ova partija zalaže i za pronatalitenu politiku, povratak mladih i za “otvaranje vrata” mladima na upravljačkim mjestima.

– U Doboju smo sastavili odličan tim iskusnih i provjerenih ljudi čistih karijera, besprekornih političkih i radnih biografija, te privrednih uspjeha, rekao je Stevandić, koji je prisustvovao konvenciji dobojskog odbora Ujedinjene Srpske.

On očekuje da će Ujedinjena Srpska iz Izborne jedinice pet imati predstavnike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te dodao da ova partija svojom snagom pravi rezultat i da se neće osvrtati na kampanje ostalih političkih subjekata.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Dušan Stojčić rekao je da je večerašnja konvencija u Doboju kruna aktivnosti u proteklih godinu dana.

– Na večerašnjoj konvenciji ćemo promovisati naše kandidate za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici pet i iskazati podršku i zajedničkim kandidatima za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva BiH, izjavio je Stojičić.

Nosilac liste Izborne jedinice pet i predsjednik dobojske Ujedinjene Srpske Rankica Panić rekla je da lista ima 11 kandidata, te da je cilj da bude izabran jedan poslanik u Narodnoj skupštini iz ove jedinice kako bi bili nezaobilazni faktor u razvoju stranke i Srpske.

(srna)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button