Hronika

Kraljica džeparoša uhapšena u Laktašima

Jedna od najpoznatijih kradljivica u BiH Sabaheta Džindo (59) iz Sarajeva, ponovo je uhapšena prilikom krađe torbice u butiku u Laktašima.

Džindo je do sada više desetina puta hapšena na području cijele BiH, a najčešće zbog krađa novčanika i torbica. Poznata je i po nadimku „Kraljica džeparoša“.

Loading...

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su, navodeći inicjale, da je Sabahete opljačkala ženu u butiku koji se nalazi u Karađorđevoj ulici u Laktašima. Ona joj je ukrala torbicu, ali kada je oštećena žena to primjetila pokušala je zadržati svoju torbu. Međutim, Džindo je tada nastrnula na nju i nanijela joj povrede.

– O navedenim okolnostima obavješten je dežurni tužilac, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osumnjičene dostavi izvještaj za spomenuta krivična djela – rekli su u policiji.

Džindo je poznata skoro svim policijama u BiH. Ona se, između ostalog, u septembru 2015. godine našla i na crvenoj Interpolovoj potjernici i to zbog krađe.

(srpskainfo)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!