Društvo

Željka Cvijanović sa članovima Odbora za zaštitu srpske imovine u FBiH

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je u Banjaluci sa predstavnicima Odbora za očuvanje i zaštitu srpske imovine u Federaciji BiH.

Na sastanku je iskazano nezadovoljstvo zbog problema koje Srbi imaju u procesu harmonizacije u Federaciji, kada je riječ o uspostavljanju zemljišnih knjiga.

Loading...

“Izražavam nezadovoljstvo u ime Vlade Republike Srpske povodom takvog načina tretiranja ljudi koji na tom prostoru imaju određene posjede i nekretnine. To nam daje obavezu da se ponašamo veoma ozbiljno po tom pitanju”, istakla je predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

Dogovoreno je da, osim šest kancelarija RUGIP-a koje su uspostavljene u saradnji sa Ministarstvom za izbjegla i raseljena lica, u rješavanje ovog problema budu uključena i predstavništva Srpske, a to će biti i tema zajedničke sjednice Vlada Srpske i Srbije u Trebinju, sljedećeg mjeseca.

(rtrs)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!