Hronika

Zaplijenjena droga, uhapšeno sedam lica u Banjaluci

Na području Policijske uprave Banjaluka, tokom vikenda, realizovane su pojačane aktivnosti policijskih službenika u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, sa posebnim akcentom na prevencije i sankcionisanju inkriminisanih radnji iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Tokom vikenda, u periodu od 20.-22.7.2018. godine, na području grada Banjaluke na dva javna skupa ukupno je pronađeno:

  • oko 9 grama zelene biljene materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu,
  • 0,93 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu spid i
  • 100 ml medicinske droge.

Takođe, lišeno je slobode sedam lica na okolnosti posjedovanja opojne droge, a njihova prekršajna ili krivična odgovornost će se utvrditi nakon završenih svih potrebnih mjera i radnji, o čemu će se obavjestiti i nadležni ograni.

Loading...

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru (Vrijeđanje, Tuča i fizički napad, Posluživanje alkohola) i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji.

Izvor
MUP
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!