Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

KAMIKAZA ZA VOLANOM Žena s Kiom danima SIJE STRAH među vozačima (VIDEO)

Svako jutro kada putujem na posao strahujem gdje i kada će se pojaviti kamikaza u automobilu Kia Ceed koja već sedmicama pravi neke od najtežih saobraćajnih prekršaja na putu Laktaši – Banjaluka.

Ispričao je ovo jedan od vozača koji svako jutro putuje za Banjaluku, a koji je i snimio ovu ženu kako vozi suprotnom saobraćajnom trakom. Prema njegovim riječima, on nije jedini koji je imao „bliski susret“ sa ovim automobilom, te ističe da su mu i drugi vozači pričali da su je prijavljivali policiji.

Kaže da je samo pitanje dana kada će izazvati tešku saobraćajnu nesreću, jer je užasno ovo što radi.

– Svako jutro putujemo iz Prnjavora u Banjaluku i ta žena je već postala poznata kao „kamikaza vozač“. Mnogi vozači je snimaju jer se ponaša kao nenormalna – ističe sagovornik.

On kaže da ju je i sam prijavio policiji, jer je malo nedostajalo da udari u njegov automobil, a u kojem se tada nalazila i njegova trudna supruga.

– Ta žena je tada kod Prijedorske petlje vozila suprotnom trakom za kontra smijer i prestizala kolonu automobila preko duple pune linije. Sudar smo izbjegli za dlaku i to samo zato što sam na vrijeme trznuo volan – ispričao je ovaj vozač.

Kaže da je, osim tada, još nekoliko puta bio svjedok njene rizične vožnje. Ističe da je i njegov kolega takođe par puta snimio kako čini niz saobraćajnih prekršaja.

Prema njegovim riječima, najviše problema drugim vozačima zadaje na semaforu poslije Prijedorske petlje prema Banjaluci.

– U vrijeme kada idemo na posao na tom semaforu često bude gužva, ali ona ne želi da čeka. Zbog toga skoro svako jutro ide suprotnim smijerom ili trakom za skretanje lijevo, i onda se ubacuje ispred vozača koji su se među prvima zaustavili na semaforu – kaže sagovornik.

Ističe da zna dosta vozača koji su je, kao i on, prijavili policiji ali da oni ništa povodom toga nisu poduzimali.

– Raspitivali smo se ko je ta žena. Saznali smo kako se zove (ime poznato redakciji) i da je zaposlena u jednom ministarstvu u Vladi Republike Srpske. Dolazi iz bogate porodice, koja posjeduje i benzinske pumpe. Možda upravo zbog toga i policija ne preduzima ništa – istakao je on.

Drugi vozač, koji je takođe imao susrete sa opasnom Kiom Ceed, ispričao je da je snimak njene vožnje okačio na jednu od grupa na Facebooku.

– U komentarima sam vidio da nisam prvi koji je mogao imati saobraćajnu nesreću zbog nje. Drugi vozači su takođe komentarisali da su je i ranije viđali da tako vozi – rekao je ovaj vozač.

https://youtu.be/LN6uf7osp2c

On je dodao da je pozvao policiju i ispričao kakve je prekršaje počinila ova žena i rekao da ima dvije kamere u vozilu koje su to sve snimile.

– Policajac mi je rekao da snimke i izjave svjedoka mogu podnijeti u Osnovni sud u odjeljenje za prekršaje. Očekivao sam da će policajci nešto preduzeti, ali za svaki slučaj sastavio sam izjavu i snimak „narezao“ na CD i sve to dostavio u sud – ispričao je sagovornik.

Prijava

Jedan od sagovornika rekao je da je sastavio prijavu i da ju je podnio Osnovnom sudu u Banjaluci u nadi da će neko nešto preduzeti.

On je u prijavi naveo model automobila, kao i registraciju vozila, te naveo četiri svjedoka koja su bili sa njim u automobilu. Kaže da je od tada prošle desetak dana, ali da nije dobio nikakvu obavijest od suda o tome da li će i šta biti preduzeto.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button