Kultura

Film “Sam u kući” dobija rimejk

Iz Diznija su potvrdili da rade na novim verzijama popularnih dječijih filmova iz kataloga Foxa, koji su nedavno preuzeli. Jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji među njima, “Sam u kući” je prvi na listi za rimejk.

Među njima su “Noć u muzeju”, “Gregov dnevnik”, “Popust na količinu” te, na radost brojnih obožavalaca, “Sam u kući”, priča koja je 1990. godine Mekolija Kalkina vinula u zvezde i postala najpoznatiji praznični film svih vremena.

Loading...

Predsjednik uprave Diznija Bob Ajger najavio je da su nove verzije dječijih klasika namijenjene prvenstveno servisu Disney+, koji će prvu godinu postojanja zaključiti sa više od 400 filmova i 7500 epizoda serija u ponudi.

 Već prije je najavljeno da se radi i na rimejku animiranog klasika “Maza i Lunja”, kojem će glasove pozajmiti Tesa Tompson i Džastin Tero, piše “The Independent”.

Film “Sam u kući” u bioksope je krenuo krajem 1990. godine i postao je jedan od najisplativijih i najomiljenijih filmova svih vremena.

Snimljen sa budžetom od 18 miliona dolara u režiji Krisa Kolumbusa, zaradio je više od 476 miliona dolara, dok je drugi dio, snimljen dvije godine kasnije, zaradio respektabilnih 359 miliona dolara.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!