Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 26. juli 2018: Rak pred raskidom ljubavne veze, Vaga u romansi na radnom mjestu, Vodoliju privlače ekscentrične osobe…

vo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 26. juli 2018. godine: Ovan pun poslovnih ideja, Bik brzoplet, Blizanci ne uzvraćaju emocije i ljubav, pred Lavom nova poslovna šansa, Djevica se ne odvaja od partnera, Škorpija u romansi sa starom ljubavi, Strijelca primjećuju šefovi, Jarac ima jasan pravac, Ribe se osjećaju umorno.

OVAN
POSAO: Pojavljuje vam se odlična ideja za dalji poslovni tok. Ne želite mnogo toga da izgubite, niti da zaostajtete u trenutnim aktivnostima.
LJUBAV: Pojačan entuzijazam od strane partnera vas ne koči u daljem radu i ne želite da se odvajate od voljene osobe.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca

BIK
POSAO: Imate dovoljno razloga da se ozbiljno postavite u poslu kojim se bavite. Kotiranje na višoj ljestvici je vaš zadatak u narednom periodu.
LJUBAV: Poželljet ćete mnogo toga da postignete u emotivnom smislu, ali smatrate da ste dosta brzopleti u svojim odlukama. Ne želite da izgubite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije.

BLIZANCI
POSAO: Pojava nove ideje se ne kosi sa starom, pa je moguće da ćete biti skloni pojačanoj poslovnoj aktivnosti u toku dana.
LJUBAV: Ukoliko ste se odavno odvažili da emotivni status nije bitan, možete biti na lošem putu ka realizaciji svojih namjera jer partner vas voli, ali nailazi kod vas na otpor.
ZDRAVLJE: Pojačana kiselina u želucu.

RAK
POSAO: Niste u lošem raspoloženju i imate stav osobe koja želi mnogo toga sebi da priušti. Niste razmaženi i počet ćete da se dodatno angažujete na poslovnom segmentu.
LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera se odavno uočila. Samo je pitanje vremena da se desi raskid.
ZDRAVLJE: Sanjate košmare.

LAV
POSAO: Poslovna šansa koju imate je nešto što ste odavno čekali. Na neke detalje ste malo lošije reagovali, ali uspjet ćete mnogo toga da riješite.
LJUBAV: Voljeli ste jedne osobu, ali bezuspješno. Ne očajavajte jer jedna Djevica je odavno u priči sa vama, mada vi to često negirate.
ZDRAVLJE: Nedostaje am relkcacvije

DJEVICA
POSAO: Vaša poslovna strana traži više anagažovanje. Ne želite da se zarobite i da pojačavate tenzije između kolega.
LJUBAV: Velike strasti na pomolu pa se nećete odvajati od partnera. Morata da budete dostupni za ono što želite da sprovedete zajedno.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza

VAGA
POSAO: Ukoliko vam se pruži satisfakcija za nešto bolju soluciju u kojoj ne možete da se odlučite kako da uradite zadatak obratite se jednom Ovnu koji ima rješenje za vas.
LJUBAV: Moguća romansa na radnom mjestu. Pazite kome pričate o svojim trenutnim emocijama. Kolegijalnost je danas na ispitu
ZDRAVLJE: Solidno

ŠKORPIJA
POSAO: Imali ste surov stav u trenutku kada su vas otvoreno prozivali za određene propuste koje vi uopće nista napravili. Osjećate se suvišno u kolektivu u kojem ste trenutno na funkciji.
LJUBAV: Voljeli ste ranije, ali to nije prestalo ni danas. Poželjet ćete da obnovite romansu od ranije, bez većeg pogovora.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRIJELAC
POSAO: Jak karakter vaših šefova vam daje solidan oslonac. Morat ćete da budete dovoljno fokusirani za nešto bolje partnerske poslove koje će vam ponuditi.
LJUBAV: Ne želite da budete sami. Ukoliko se budete odlučili da izađete i da se provedete ne budite skeptični, čak i da vam se cilj ne ispuni.
ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC
POSAO: Polje karijere vas opominje da je vrijeme da promijenite trenutnu strategiju. Pojačana tenzija kolega vas ne dotiče. Imate jasan pravac.
LJUBAV: Osjećate pojačanu dozu racionalnog i ne žalite zbog toga, već se polako navikakavate za nešto drugačiju ljubavnu priču.
ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa.

VODOLIJA
POSAO: Sa trenutne tačke gledišta vi imate solidne aspekte za jači poslovni uspjeh. Morate da se uvijek informišete kada su u pitanju pojačane tenzije među kolegama.
LJUBAV: Privlače vas ekscentične osobe. Ukoliko ste sami, nije loša ideja da večeras odete u šetnju.
ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
POSAO: Polje inostranstva vas podstiče na određeni tip posla kojim se vi u suštini brzo zadovoljite, ali ste isto tako spremni da mnogo toga namjerno preskočite.
LJUBAV: Na emotivnom planu ćete imati solidne aspekte koji vam daju određenu satisfakciju kada je u pitanju jedna Djevica ili Rak.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button