Politika

Izvorna Srpska neće učestvovati na izborima

Izvorna Srpska neće učestvovati na predstojećim opštim izborima i povlači se iz pretkoalicionog sporazuma koji je potpisala sa Srpskom naprednom strankom.

Iz ove stranke je saopšteno da je odluka o tome da neće učestvovati na izborima donesena jer nije došlo do izmjene Izbornog zakona, čime je, kako navode, po ko zna koji put ostavljen prostor za manevar, krađu i kupovinu glasova.

Izvorna Srpska smatra da je neophodno uvesti skeniranje glasačkih listića i zabranu upotrebe mobilnih telefona na glasačkim mjestima.

Loading...

Iz ove stranke navode da se, uz ovakav Izborni zakon, izborna krađa legalizuje, a legitimni predstavnici postaju oni koji su najviše iznad zakona.

Glavni odbor Izvorne Srpske odlučiće u narednim danima kojim kandidatima i političkim strankama će pružiti podršku na predstojećim izborima i o odluci obavijestiti javnost i građane Republike Srpske, saopšteno je iz ove stranke.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!