Hronika

Markanović: Intenzivan rad na rasvjetljavanju pokušaja ubistva Kovačevića

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom i u koordinaciji sa banjalučkim Okružnim javnim tužilaštvom, intenzivno rade na rasvjetljavanju pokušaja ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rekla je Srni portparol banjalučke Policijske uprave Marija Markanović.

Markanovićeva je navela da, s obzirom da je istraga u toku, više detalja nisu u mogućnosti iznositi, kako ne bi ugrozili tok istrage i planirane mjere i radnje radi dokumentovanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Loading...

Novinar Televizije BN Vladimir Kovačević pretučen je 26. avgusta u banjalučkom naselju Obilićevo, a nanesene su mu povrede glave metalnim šipkama, zbog čega je bio hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Za pokušaj ubistva Kovačevića osumnjičen je Marko Čolić (31) iz Banjaluke, kojem je 11. septembra Okružni sud u Banjaluci odredio jednomjesečni pritvor.

Načelnik Sektora krim-policije u banjalučkoj Policijskoj upravi Darko Novković rekao je u septembru na konferenciji za novinare da su informacije i dokumentacija o tome gdje se nalazi drugi napadač na novinara Kovačevića dostavljene Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!