Hronika

Kedijem ubio mladića, mislio da je životinja

Bojan Kostić (26) iz bijeljinskog naselja Velika Obarska poginuo je preksinoć kada ga je, dok je pješačio, udario kedi, čiji vozač je tokom ispitivanja tvrdio da je mislio da je zapravo autom pokupio – životinju!

Da je bio za volanom automobila osumnjičen je Bijeljinac Ljubiša Ljubinković (50), koji je ispitan juče, nedugo nakon što je pronađeno tijelo uz magistralni put Bijeljina – Brčko.

Loading...

Izvor rekao je da je juče ujutru oko sedam časova u Ljeljenči pored saobraćajnice uočeno tijelo mladića, čiji identitet u tom momentu nije bio poznat.

“Tijelo je bilo duboko u travi. Tokom uviđaja nije pronađena lična karta, niti bilo koji drugi dokument nesrećnog mladića pa je uz pomoć njegovog mobilnog telefona, kojim su pozivani brojevi u imeniku, utvrđeno o kome se zapravo radi”, pojašnjava sagovornik.

Zatim je policija na osnovu tragova utvrdila da je Kostića udario kedi, te da je vozilom upravljao Ljubinković.

“Pronađeno je vozilo, kao i taj vozač. On je priznao da je u utorak naveče, oko 21 sat, nešto udario, ali je, kako tvrdi, mislio da je u pitanju životinja. Zbog toga je, kako tvrdi, nastavio vožnju”, pojašnjava izvor.

Mladić je nastradao oko 500 metara od svoje kuće, kojoj se, kako se pretpostavlja, kobnih momenata vraćao. Iz policije su rekli da su uviđaj izvršili bijeljinski policajci i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je kedi, kojim je upravljao LJ.LJ. (50) iz Bijeljine i pješak B.K. (26) iz Velike Obarske, koji je smrtno stradao”, saopštila je Spomenka Nenić, portparol PU Bijeljina.

Tijelo stradalog mladića prevezeno je na Odjeljenje patologije Opšte bolnice u Bijeljini.

Nezvanično saznajemo da bi obdukcija trebalo da bude obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Osim obdukcije, najvjerovatnije će biti i odrađen niz vještačenja, kako bi se utvrdile precizne okolnosti ove nesreće.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!