Društvo

Vremenska prognoza: Čeka nas pad temperature i kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas prije podne biće pretežno sunčano uz dnevnu temperaturu od 15 do 21 stepen Celzijusov, dok se popodne očekuje naoblačenje i postepeni pad temperature.

Naoblačenje i postepeni pad temperature prvo će zahvatiti sjeverozapadno područje gdje se očekuje kiša mjestimično, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U večernjim časovima kiša će padati u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje, a u planinama kiša prelazi u snijeg. 

Vjetar će prije podne biti slab južnog smjera, a u drugoj polovini dana mijenjaće smjer na sjever umjerene jačine, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha jutros u 7.00 časova: Gacko minus tri stepena Celzijusova, Kalinovik i Sokolac minus dva, Višegrad i Rudo minus jedan, Bjelašnica, Foča, Šipovo i Bileća nula, Drinić jedan, Zenica, Prijedor i Novi Grad dva, Srebrenica, Tuzla, Doboj, Han Pijesak i Mlječanica tri, Bijeljina, Mrkonjić Grad, Čemerno i Banjaluka četiri, Sarajevo, Brčko i Srbac pet, Krupa na Uni i Zvornik šest, Mostar sedam, Trebinje osam, Mrakovica 11 i Neum 12 stepeni Celzijusovih.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!