Politika

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije

U naselju Ada otvorena je još jedna reonska kancelarija Gradskog odbora Socijalističke partije za mjesne zajednice Ada, Česma, Debeljaci i Vrbanja.

Svečanom otvaranju i početku rada druge reonske kancelarije na području grada prisustvovao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak, kao i mnogi drugi fukncioneri i članovi.

Loading...

U obraćanju okupljenim članovima i građanima, predsjednik Socijalista Petar Đokić istakao je da Socijalisti u Banjaluci rastu, da postoji nova energija i da je uvjeren u dobre rezultate na predstojećim izborima.

“Socijalisti se bore za sigurno i slobodno društvo. Za Srpsku koja će da živi i radi. Lijepo je vidjeti ovoliki broj mladih ljudi koji su se aktivno uključili i bore se za dobrobit čitavog društva. Zato sam i uvjeren da rezultat neće izostati”, rekao je Đokić.

Predsjedniik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak zahvalio je na podršci rukovodstvu partije, članovima i aktivistima koji vrijedno rade i poručio da će Socijalisti u oktobru postići istorijski rezultat.

“Nedavno smo otvorili reonsku kancelariju na Starčevici. Od otvaranja, tamo se radi kao u košnici. Isto tako će i ovdje naši članovi i sugrađani iz Ade, Česme, Vrbanje i Debeljaka imati priliku da se okupljaju, predlažu rješenja i ideje za poboljšanje uslova života u ovom reonu. Socijalisti rade i imaju rezultate. Građani su to prepoznali i dali nam podršku, a naš zajednički cilj je da Socijalistička partija u ovoj izbornoj jedinici osvoji dva mandata za NSRS i jedan mandat za Parlament BiH”, istakao je Goran Selak.

Aktivisti Socijalističke partije iz naselja Ada, Česma, Debeljaci i Vrbanja organizovali su i prvu akciju u novim prostorijama reonske kancelarije. Učenicima osnovnih škola iz ovih mjesnih zajednica podijeljen je školski pribor, a kako je najavljeno, to je samo prva od niza akcija koje će biti koordinisane i realizovane zahvaljujući jačanju Socijalista u ovom dijelu grada.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!