Politika

Cvijanović: Bezobrazna izjava Ivanića o miješanju Srbije u izbore u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je “apsolutno bezobrazna izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da Srbija ne treba da se miješa u izbore u Republici Srpskoj”.

“Kad Srbija ulaže u opštine Republike Srpske, onda je to za Ivanića i Vukotu Govedaricu miješanje u izbore ali nije im miješanje u izbore kad strane ambasade ‘upumpavaju’ novac da bi se rušile institucije Republike Srpske ili kad tim novcem pomažu opoziciju i njihovu info-mašineriju da blate svoje političke protivnike”, rekla je Cvijanovićeva Srni upitana da prokomentariše Ivanićevu izjavu da Srbija ne treba da se miješa u izbore u Republici Srpskoj.

Loading...

Cvijanovićeva je podsjetila da je predsjednik Vučić novac za Republiku Srpsku izdvajao i u izbornim i u neizbornim godinama i da su mu građani Srpske na tome zahvalni.

“Srbija je zahvaljujući odluci Aleksandra Vučića u jednom teškom finansijskom momentu, prije par godina, spasila likvidnost budžeta Republike Srpske i to u vrijeme kad su upravo ministri i poslanici SDS-a i PDP-a sa nivoa BiH blokirali sredstva namijenjena građanima Srpske. Prema tome, kao što to zna Vlada Republike Srpske, tako znaju i naši prosvjetari, policajci i drugi korisnici budžeta da im je Vučić davao, a Ivanić uskraćivao”, podsjetila je premijer Srpske.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!