Društvo

Građani ne mogu do dokumenata zbog pada sistema

Na šalterima za izdavanje ličnih dokumenata i registraciju vozila u cijeloj BiH došlo je do pada sistema proteklih dana, pa građani satima čekaju u redu na svoje dokumente.

– U utorak ujutru sam otišla da produžim registraciju automobila u policijskoj stanici u Čelincu. Rekli su mi da je sistem pao i da ne znaju kada će problem biti riješen. Juče sam dobila isti odgovor, a kako treba da putujem u Hrvatsku pitala sam službenika da li mi mogu izdati neki dokument s kojim bih mogla da pređem granicu. Rekao mi je da ne zna i da im nije stiglo nikakvo obavještenje – ispričala je Tanja Š.

Lokacije za izdavanje dokumenata nisu uopšte radile tokom vikenda zbog tehničkih radova.

U Agenciji za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) juče su naveli da je za vikend mijenjana oprema na kojoj se nalazi baza podataka, te da su u toku ispravke na sistemu.

– S obzirom na to da je riječ o tehnički veoma zahtjevnim intervencijama navedene aktivnosti radili smo u dane vikenda kako bi što manje vremena u radne dane sistem bio neaktivan – naveli su juče u IDDEEA, ističući da bi do kraja dana trebalo da budu izvršene ispravke kako bi se izdavanje dokumenata moglo normalno odvijati.

Izvor
Glassrpske
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!