Društvo

Uhapšen Borislav Radovanović

U službenim prostorijama PU Prijedor jutros oko 07:30 časova, a u skladu sa Zakonom o prekršajima Republike Srpske, uhapšen je B. R. zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, potvrdili su u PU Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o Borislavu Radovanoviću koji se jutros pojavio na poslu u Policijskoj stanici Prijedor, iako je u maju prošle godine udaljen sa posla jer narušava ugled Ministarstva.

Loading...

Radovanović je poznat i kao bloger koji je u Anketnom odboru za utvrđivanje relevantnih činjenica u slučaju smrti Davida Dragičevića učestvovao ispred grupe Pravda za Davida, a uhapšen je jer se jutros pojavio na radnom mjestu iako je rješenjem udaljen iz MUP-a 11. maja 2017. godine.

U PU Prijedor su istakli da je to lice koje je zatečeno na mjestu izvršenja prekršaja uz upotrebu sile policijskih službenika zadržano „uz lišavanje slobode zbog okolnosti koje ukazuju da će prekršaj ponoviti i biće sproveden u Osnovni sud u Prijedoru zbog sprovođenja hitnog prekršajnog postupka“.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!