Banjaluka

Izgrađeno novo dječije igralište u Lazarevu uz pomoć kompanije „Meridian“

Gradonačelnik Igor Radojičić i direktor prevozničke kompanije „Merdian“ Anđelko Šobot, svečano su danas otvorili novo dječije igralište u naselju Lazarevo, u dvorištu škole „ Borislav Stanković“.

Novi prostor za zabavu mališana izgradila je domaća kompanija „Merdian“, u okviru velike akcije Gradske uprave izgradnje dječijih igrališta u gradu.

Gradonačelnik Radojičić izjavio je da je ovo već 18. igralište, koje je u posljednjih godinu i po izgrađeno u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama. On se zahvalio „Meridijanu“, kao uspješnoj domaćoj kompaniji koja se pridružila akciji i mališanima u Lazarevu podarila novi prostor za igru.

– Do kraja ove godine, trebalo bi da bude izgrađeno još nekoliko novih igrališta, u okviru ove akcije, i to na Starčevici, Novoj varoši i Laušu – rekao je Radojičić.

Vrijednost novog igrališta je oko 30.000 KM, a kako kaže direktor „Merdijana“ Anđelko Šobot ponosni su što su dio akcije na poboljšanju uslova života za djecu.

– Uprava naše kompanije sa zadovoljstvom je prihvatila inicijativu Gradske uprave  za izgradnju dječijih igrališta. Nadam se da će djeca rado koristiti ovo igralište, a „Merdian“ će i dalje učestvovati u sličnim, društveno odgovornim akcijama – kazao je Šobot.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!