Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

U Banjaluci osnovan novi rukometni klub, RK Kaluđer

U Banjaluci, gradu rukometa, osnovan je novi rukometni klub po imenu RK Kaluđer, koji će se naredne sezone takmičiti u 2. ligi Republike srpske.

Rukometni klub Kaluđer – druženje, jedinstvo, sloga, različitost i sport. Da li vam je potrebno išta drugo da se kaže o ovom kolektivu, a da ga ne zavolite? RK Kaluđer je nova priča u gradu na Vrbasu, gradu rukometa. Klub čiji početak se vezuje za rekreaciju, po prvi put rukometnu rekreaciju u Banjaluci. Prvo okupljanje ovih momaka bilo je u decembru 2017. godine, ali njihovo poznanstvo traje mnogo duže.

Svi oni su se u prethodnom periodu bavili rukometom. Krajem prošle godine se javila želja da se prijašnje izgubljene generacije rukometaša vrate sportu koji vole. Okupili su se oni koji imaju toliko različitosti, ali i oni koje spaja drugarstvo i taj moćni sport, taj rukomet!

Nerijetko, nakon termina, ostajali su i uz koje pivo nastavljali druženje. Odatle i potiče ime kluba. Pjesma “Oj kaluđeru” proslavljene pjevačice Snježane Đurišić postala je svojevrsna himna kluba.

Danas, nakon nepunih godinu dana, govorimo o klubu koji će nastupati u II ligi RS. Klubu i momcima koji za cilj imaju da objedine strast prema rukometu, druženje i promociju grada Banja Luke.

Ostaje nam samo da im poželimo sreću i dobre rezultate!

Izvor
Svijet rukometa
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button