Društvo

Uhapšen osumnjičeni za napad na novinara Vladimira Kovačevića

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog, identitet saučesnika i dalje nepoznat

”Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičenog Marka Čolića iz Banjaluke, zatražio je određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Ubistvo u pokušaju, odnosno napao novinara Vladimira Kovačevića, .

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i saučesnike, i iz razloga vanrednih okolnosti jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od najmanje pet godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela.

Loading...
O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u  Banjaluci.”
(Izvor: Nezavisne Novine)
Glas Banjaluke nezvanično saznaje da je Čolić, inače aktivni bokser, radio kao obezbjeđenje u pojedinim banjalučkim noćnim klubovima i da je povezan sa kriminalnim miljeom, iz kojeg, po svemu sudeći dolazi i saučesnik napada na novinara Vladimira Kovačevića.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!