Banjaluka

U Domu omladine izvedena edukativna predstava za školarce

U Domu omladine je izvedena edukativna pozorišna predstava „Prijatelji se stiču, a ne dodaju“ za učenike sedmih, osmih i devetih razreda osnovnih škola iz Banje Luke.

Predstava govori o vrijednostima koje pod uticajem savremenih tehnologija i društvenih mreža polako padaju u drugi plan i kroz zanimljiv scenario ukazuje djeci na opasnosti koje komuniciranje na društvenim mrežama može da nosi.

Loading...

-Grad je podržao ovaj projekat nevladine organizacije „Genesis Project“ jer ukazuje djeci na brojne opasnosti savremenih tehnologija i edukuje ih o tome kako da komuniciraju na pravi način – kazala je načelnica Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Natalija Trivić.

Ona je ukazala na značaj sličnih projekata koji omogućavaju učenicima da se upravo u tinejdžerskom uzrastu na edukativan način upoznaju sa opasnostima, koje postoje u komunikaciji putem društvenih mreža.

Interaktivne i edukativne predstave, kroz svoje aktivnosti, „Genesis Project“ realizuje već više od 20 godina u osnovnim školama širom BiH.

Plan izvođenja predstava za septembar pogledajte ovdje.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!