Banjaluka

Radojičić: Mjere na snazi do 30. marta, narednih sedam dana smatramo kritičnim

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da se sve mjere koje je grad naložio produžavaju se do 30. marta. Radojičić je naveo da su u Banjaluci do sada registrovana 34 slučaja virusa korona, te da je u odnosu na prethodnu sjednicu broj zaraženih u gradu povećan za 11.

“U Banjaluci su do sada registrovana 34 slučaja zaraze virusom korona, što govori da se broj povećao u odnosu na predhodnu sjednicu. Mjere su na snazi do 30. marta. Narednih sedam dana smatramo kritičnim po pitanju virusa korona”, izjavio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke. 

Loading...

“Svjesni smo ekonomskih problema s kojima se suočavamo. Molim za razumijevanje sve subjekte. Ekonomske posljedice će biti velike”, ističe Radojičić.

On je dodao da Komunalna policija od jutros provjerava da li se lica koja su u kućnoj izolaciji pridržavaju mjera, te da u slučaju kršenja pravila slijedi kazna.



Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!