Hronika

Osnovni sud u Banjaluci: Željko Kovačević odslužio svoju kaznu

BANJALUKA – Željko Kovačević, napadač na biznismena Slavišu Krunića koji je ubijen u sačekuši nedaleko od svoje kuće u Glamočanima, odslužio je tri godine kazne zatvora u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka, saopšteno je iz Osnovnog suda u Banjaluci.

On je naime, 23. januara 2012. godine osuđen na kaznu zatvora u trajanju od pet godina i tri mjeseca, ali je ta presuda preinačena presudom Okružnog suda Banjaluka.

Loading...

“Tom presudom je uvažena žalba branioca osuđenog, te je osuđenom izrečena kazna zatvora u trajanju od tri godine, radi počinjenog produženog krivičnog djela teške krađe”, naveli su u Osnovnom sudu.

Kovačević je 22. maja 2016. godine primljen na izdržavanje kazne u KPZ Banjaluka, a 27. aprila 2018. godine je pušten na uslovni otpust koji je trajao do 23. decembra 2018. godine, kada je, kako je navedeno iz Suda, istekla pravosnažno izrečena kazna zatvora.

Kovačević je ubijen sinoć tokom likvidacije Slaviše Krunića u Glamočanima.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!