Društvo

Davor Dragičević: Srpska pravoslavna crkva je moje najveće razočarenje (VIDEO)

Večeras se, na centralnom banjalučkom trgu, održao skup Pravda za Davida po stotinu sedamdeset i četvrti dan za redom.

Svakim danom sve nas je više, svaki dan smo sve istrajniji da riješimo tvoje ubistvo koje je izvršeno u sprezi najviših organa ove vlasti i MUP Republike Srpske, poručio je otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, a čije okolnosti smrti ni do danas nisu rasvijetljene.

Okupljenima su se obratili borci Vojske Republike Srpske koji su istakli da je ponovo došlo vrijeme da budu među prvim redovima.

Loading...

– Saborci podržavaju Davora jer je doživio neviđenu tragediju, da mu banda ubije sina, zato što su to uradili pojedinci iz naših redova i zato je tragedija još veća, zato što je Davor bio na prvim linijama za Republiku Srpsku – navodi se u pismu podrške koju su pružili borci Prve kategorije Vojske Republike Srpske među kojima je dosta odlikovanih, ali i invalida.

Borci VRS su istakli da se na Trgu u Banjaluci brani Republika Srpska.

Davor se zahvalio svima okupljenima na 174. dana podrške koju mu pružaju od prvog dana.

– Javno sam pozvao RTRS da nas na konferenciji pitaju šta hoće, ali riječi nemam da pišem šta su ti ljudi – rekao je Davor dodavši kako neće dugo jer se bliži 5. oktobar.

– na tom putu istine i pravde neće nas omesti niti pokolebati. Ostajemo dostojanstveni i mirni, ali nikome ne smije nedostajati dlaka sa glave, a posebno ne našoj djeci – rekao je Davor.

Dodao je da je rušitelj Republike Srpske režimska vlast.

– Želimo da vratimo čast i dostojanstvo svih nas i naše države – zaključio je Davor praćen gromoglasnim aplauzom okupljenih.

Na trgu je i večeras puštena Davidova pjesma “Klinac u getu”.

 

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!