Banjaluka

Nastavak gradnje istočnog tranzita čeka putare

Gradnja istočnog tranzita na dijelu od Krfske do ulice Gavrila Principa u Obilićevu uskoro bi mogla da bude nastavljena jer je u toku procjena ponuda koje su pristigle na tender za izbor izvođača radova, a vrijednost ove investicije je 1,3 miliona maraka.

Nova dionica biće građena iza stadiona Fudbalskog kluba Naprijed prema novom Zelenom mostu, koji je u izgradnji, i time će biti obezbijeđena nova saobraćajna veza između istočnog i zapadnog tranzita, te bolji protok saobraćaja i smanjene gužve kroz Obilićevo.

Loading...

Riječ je o jednom od najznačajnijih saobraćajnih projekata, jer će na ovaj način biti napravljena obilaznica oko užeg gradskog jezgra. U preduzeću “Putevi RS” nisu mogli precizirati kada će radovi početi.

Dodali su da je po izboru najpovoljnijeg izvođača i nadzora radova potrebno ispoštovati i zakonsku proceduru, a rok za izvođenje radova 90 radnih dana od uvođenja izvođača na gradilište.

Izvor
GlasSrpske
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!