Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Počeo sastanak Dodika i Lavrova

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov sastali su se u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci.

Sastanku, koji je u toku, prisustvuju predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duško Perović, zamjenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško, direktor Četvrtog evropskog departmana Ministarstva inostranih poslova Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko i ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov.

Sastanak prate brojne novinarske ekipe iz Srpske, BiH, regiona i Rusije.

Potom je, prema protokolu, planiran sastanak Dodika i Lavrova sa delegacijama Republike Srpske i Rusije, kojem će prisustvovati i Čubrilović.

U Administrativnom centru Vlade Dodik će Lavrova odlikovati Ordenom Republike Srpske na ogrlici, a uručenju odlikovanja prisustvovaće i Cvijanovićeva.

Uslijediće konferencija za novinare Dodika i Lavrova, nakon koje je predviđen sastanak kome će prisustvovati ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić, a koji je ranije istakao da će taj susret, čiji je domaćin predsjednik Republike Srpske, biti još jedna izuzetna prilika da se snažno afirmišu najbolji odnosi Rusije sa Srbijom i Srpskom.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button