Banjaluka

Centar za životnu sredinu: Aplicirajte za podršku u planiranju kampanja u urbanim sredinama

Da li želite da unaprijedite vašu sredinu?

Prijavite se i učestvujte u seriji radionica iz oblasti planiranja kampanja. Samo pet odabranih kampanja iz urbanih sredina Bosne i Hercegovine će biti odabrano da dobije podršku.

Centar za životnu sredinu u partnerstvu sa udruženjem One Street i uz podršku fondacije Trust for Mutual Understanding organizuje radionicu planiranja kampanja za osobe koje se bave zagovaranjem na prostoru Bosne i Hercegovine na temama urbane mobilnosti i dizajn urbane životne sredine.

Park Petar Kočić

Lideri/liderke pet odabranih kampanja imaće priliku da uz podršku razviju svoje planove kampanja, da im budu pokriveni troškovi trodnevne radionice u Banjaluci i da dobiju finansijsku podršku za uspješnu realizaciju kampanje. Inicijalni rad će započeti na ljeto 2018. godine, a kulminiraće sa radionicama u oktobru mjesecu. Čitav process će biti vođen od strane Sue Knaup iz udruženja One Street i Tihomira Dakića iz Centra za životnu sredinu.

OVDJE možete da skinete aplikaciju za prijavljivanje.
Krajnji rok za slanje prijava je otvoren do 31.07.2018. godine
Popunjenu prijavu pošaljite na e-mail: [email protected]

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!