Politika

Vučić prelomio: Čubrilović ključni čovek Beograda u Srpskoj, nakon oktobra preuzima Vladu Republike Srpske

Nedeljko Čubrilović, predsjednik Parlamenta Republike Srpske, u vremenu koje dolazi biće ključni čovjek zvaničnog Beograda u Srpskoj.

”Jučerašnji Čubrilovićev sastanak sa predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem je jasna poruka državnog vrha Srbije u kom će pravcu ići djelovanje zvaničnog Beograda kada su u pitanju dešavanja u Srpskoj”, tvrdi izvor ”Republike” u vrhu SNS-a.

Isti izvor navodi da su Vučić i Čubrilović juče, više od sat vremena na Andrićevom vencu razgovarali iza zatvorenih vrata i da su Čubriloviću saopšteni planovi Beograda kada je u pitanju stanje u Republici Srpskoj.

”Predsjednik Vučić želi da Čubrilović nakon oktobra preuzme Vladu Republike Srpske i ključne resore u toj vladi, kao i da obezbjedi stabilnu komunikaciju vladajućeg bloka u Srpskoj sa opozicijom. Manje od dve nedjelje prije izbora, prema informacijama zvaničnog Beograda, vladajući blok ima nedostižnu prednost u odnosu na opoziciju u Republici Srpskoj”, napominje izvor u SNS.

Izvor iz vrha SNS naglašava da su namjere zvaničnog Beograda prenesene i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Izvor
republika-rs.com
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!