Hronika

Nenad Stevandić imao saobraćajku u Kozarcu

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor lakše je povrijeđen potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić.

U udesu koji se dogodio u mjestu Kozarac, učestvovalo je vozilo u kojem se nalazio Stevandić i njegov vozač, i Opel omega stranih registarskih oznaka, kojim je upravljala žena.

Loading...

Do udesa je došlo kada je omega oduzeo prvenstvo vozilu u kojem se nalazio potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći lakše su povrijeđeni Nenad Stevandić, njegov vozač, kao i žena koja je upravljala omegom.

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić potvrdio je večeras Srni da je lakše povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, da se osjeća dobro te da se vraća redovnim obavezama.

U Policijskoj upravi Prijedor Srni je rečeno da su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Kozarac učestvovali automobil “opel omega” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali N.S. iz Prijedora i “škoda” koju je vozilo lice čiji su inicijali J.Š. iz Banjaluke.

U saobraćajnoj nezgodi je pričinjena manja materijalna šteta na vozilima.

Izvor
ATVSRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!