BanjalukaHronika

Hapšenje zbog opijata u Banjaluci

Policijska akcija “Lava” dovela do lišavanja slobode jedno lice

Lice čiji su inicijali G.D /53/ iz Banjaluke uhapšeno je u akciji kodnog naziva “Lava” zbog sumnje da je neovlašćeno nabavljalo, držalo i prodavalo opojne droge, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Akcija “Lava”, u kojoj je saslušano više lica, realizovana je juče i rezultat je višemjesečnih aktivnosti pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, usmjerenih na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Loading...

Na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres stana i drugih prostorija u Banjaluci koje koristi osumnjičeno lice i tom prilikom je pronađeno i oduzeto više pakovanja zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, vaga za precizno mjerenje, te drugi predmeti pogodni za pakovanje, konzumiranje i dalju distribuciju opojnih droga.

Osumnjičeno lice će danas, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje.

Izvor
Glas Srpske
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!