Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Cvijanović: Važno je šta kaže narod, a ne strani ambasadori

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da će novom premijeru Srpske ostaviti stabilan budžet i da on neće imati ni blizu problema koje je ona imala.

“Imaće podršku predsjednika Republike, srpskog člana Predsjedništva BiH i Narodne skupštine Srpske da svoj posao radi časno, kao i mi, da ne podliježemo pritiscima i da nam je važno šta kaže narod, a ne neki strani ambasador, jer je narod najvažniji”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je sve što je rađeno urađeno zbog naroda i Srpske, a ne da bi odobrovoljili nekog ambasadora koji sjedi ovdje tri ili četiri godine, a onda ode.

Ona je ocijenila da stranci ne podnose ni referendum na zapadnom Balkanu, osim onda kada znaju njegov ishod.

Ona je istakla da stranci vole da parlamenti odrađuju posao za njih tako što će obezbijediti dovoljno ruku za glasanje u njihovom interesu.

Ona je poručila da ovdje ne mogu da brane nešto što nikada u svojoj državi ne bi uradili. “To je licemjerje ili loša namjera”, rekla je Cvijanovićeva.

Premijer Srpske naglasila je da su stranci uveliko umiješani u predizbornu kampanju i da za to ima mnogo i pokazatelja i dokaza.

Govoreći o dosadašnjem toku predizborne kampanje, Cvijanovićeva je navela da, nažalost, građani nisu mogli da čuju suprotstavljanje stavova i šta bi ko uradio u vezi sa penzijama, infrastrukturom ili obrazovanjem i na koji način.

Ona kaže da je njena kampanja povećanje penzija i plata, stabilnost, da se nastavi gradnja i da joj je važniji svaki kilometar asfalta u Srpskoj, dok opozicija na sve načine pokušava da uprlja pobjedu i pobjednika.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button