Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Organizatori odgodili Međunarodni dječji turnir na Trgu Krajine

Međunarodni dječji turnir koji je trebalo da počne danas u sklopu obilježavanja “Nedjelje djeteta” odgođen je, zbog problema sa kojima su se suočili na početku priprema, potvrdila je za “Nezavisne” Lidija Ljubičić organizator turnira.

Kada su postavljali teren sabotirani su, išarani im je teren, i doživjeli su niz neprijatnosti, rekla je Ljubičić.

Svake godine 01.-07. oktobra, obilježava se “Medjunarodna sedmica djeteta” koju obilježavaju skoro sve vaspitno-obrazovne ustanove kao sportska i kulturna udruženja.

“Nakon prošlogodišnjeg obilježavanja ovog dogadjaja koji je organizovan od strane “OFK Spartak”sa 5000 učesnika, došli smo na ideju da turnir postane medjunarodnog karaktera i da ugostimo djecu iz susjednih zemalja. Mi smo organizacija koja uspješno organizuje veliki broj dogadja i ulažemo mnogo vremena i truda. Za organizaciju ovog dogadjaja pripremali smo se skoro godinu dana, navodi se u saopštenju Udruženja za sport i rekreaciju L-Fit koje je i organizator turnira.

Turnir je trebalo da omogući djeci Grada Banjaluke i šire da se upoznaju sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja, razmjenjuju znanja, iskustva kroz koja bi djeca iz BIH imala mogućnosti da učestvuju na drugim medjunarodnim turnirima van naših granica, navode organizatori.

Banjaluka je trebalo da ugosti djecu iz Zagreba, Splita, Beograda, Ljubljanae i Šapca.

Manifestacija je dogovorena još u novembru 2017. godine, a Trg Krajine rezervisan u januaru, tako da, naglašavaju organizatori, nisu dio nikakve političke priče.

Izvor
NN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button