Hronika

Pištoljem rastjerao narkomane pa pretukao kćerku

Policija u Bihaću intervenisala je nakon što ih je juče u noći oko dva sata nazvao T. A. (21), koji je prijavio da se nalazi u kući koju koristi Kenan Đulić (21), zajedno sa 19-godišnjom B.N.

U kuću je upao djevojkin otac B.N. (57) te je odmah izvadio pištolj iz kojeg je ispalio dva hitaca.

Loading...

Na lice mjesta upućena je policijska patrola, gdje je ispred kuće zatekla T. A., dok je u kući bila B.N. s vidnim povredama u predjelu glave koje joj je nanio otac B.N., dok je Đulić pobjegao nakon pucnjave.

Utvrđeno je da su B.N., T.A. i Đulić u kući konzumirali drogu prije nego što je došao djevojkin otac B.N. te pucao iz pištolja i nanio lakše povrede kćerki. Pištolj je poslije odbacio u susjedno dvorište.

Operativnim radom na terenu policajci su pronašli Đulića, a u toku istrage došlo se do saznanja da on u kući koju koristi drži veću količinu narkotičkih sredstava. Prilikom pretresa kuće pronađena je veća količina bijelog praha koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Protiv oca B. N. slijedi izvještaj zbog izazivanja opće opasnosti i nanošenja lakših povreda, do će Kenan Đulić, koji je policiji poznat odranije, biti predat tužilaštvu zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Izvor
Avaz
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!