Politika

Šta piše u NAREDBI TUŽILAŠTVA: Davida Dragičevića napale dvije, možda i tri osobe (FOTO)

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka izdalo je naredbu o sprovođenju istrage protiv više NN izvršilaca zbog postojanja osnova sumnje da su napali Davida Dragičevića, koji je počeo da bježi i „pao niz strmu obalu rijeke Crkvene ili su ga izvršioci sa iste obale gurnuli u rijeku“.

U kratkom vremenskom periodu nakon dospijeća u vodu, stoji u naredbi koja još nije zvanično objavljena, kod oštećenog je nastupila smrt usljed „utopljenja u vodi“.

Davidovo tijelo je, podsjećamo pronađeno 24 marta, šest dana nakon utapanja. 

Naredba tužilaštva otkucana je na 5 strana i u njoj stoji izjave svjedoka, detalji iz službenih zabilješki MUP RS, zapisnika o uviđaju, nalaza vještaka, odnosno svi postupci provedeni tokom ispitivanja uzroka smrti 21-ogodišnjeg mladića.

– Ovo tužilaštvo je zaključilo da postoje osnovi sumnje da su 18. marta oko 4 sata ujutro najmanje dva (a najvjerovatnije i tri) za sada neidentifikovana lica u Banjaluci, verbalno i fizički napali oštećenog – stoji, između ostalog, u naredbi.

(srpskainfo)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!