Sport

Problemi za selektora Srbije pred utakmicu sa Crnom Gorom

Koji tim će Krstajić sutra suprotstaviti Crnoj Gori?

Prije samo nekoliko dana djelovalo je da će Crna Gora biti značajno oslabljena u duelu sa Srbijom, a dan pred utakmicu ispostavilo se da “Orlovi” ulaze u duel sa velikim kadrovskim problemima.

Srbija je u dva dana ostala bez Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića, a zatim su sa spiska otpali Nenad Krstičić i Adem Ljajić. U međuvremenu je pozvan defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić ali nema dileme da će Mladen Krstajić imati ozbiljne probleme kada je sastavljanje tima za naredne dvije utakmice u pitanju.

Loading...

Selektor će se novinarima obratiti tokom popodneva, večeras je na programu posljednji trening pred utakmicu sa Crnom Gorom, tako da bi tek tokom večeri možda mogli da dobijemo nešto konkretnije odogovore na pitanja vezana za tim koji će početi meč pod Goricom.

Uzevši u obzir izbore Mladena Krstajića na prethodna dva susreta sa Litvanijom i Rumunijom, ali i novonastale okolnosti koje se tiču povreda igrača, možemo da pretpostavimo kako će izgledati startna postava za duel sa Crnom Gorom.

Izvor
Banjaluka.com
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!