Banjaluka

Banjaluka postala grad probijenih rokova

Banjaluci gotovo da nije bilo gradilišta na kojem nije bio probijen rok za završetak radova.

Rijetko koje građevinsko preduzeće ispoštovalo je datum ispisan na građevinskoj ploči, što je ove sezone stvaralo probleme građanima.

Problemi sa tenderima, žalbama i nedostatkom izvođača radova pravili su probleme u Banjaluci, čak i onda kada je Vlada Republike Srpske ili sam Grad obezbijedio sav novac.

Zbog nedostatka radnika ispaštali su i mališani jer je početak radova mjesecima kasnio na dvije škole, iako je novac i za to bio spereman, piše Srpskainfo.

Zbog toga je u Mišinom Hanu obustavljna nastava, a đaci na Starčevici još uvijek idu u tri smjene.

Naplatne kućiće se ruše već tri mJeseca, kružni tok na Rebrovcu građen je skoro osam mjeseci, a i gradnja kružnog toka u Alije i Svetog Save i Studentski centar su takođe probili rokove.

Iste probleme imali su i mještani Priječana, kojima su radovi na čuvenom mostu kasnili skoro mjesec dana, a dugo se čekalo i na novi-stari Zeleni most u Banjaluci.

Vlasnici građevinskih firmi kažu da jednostavno nema radnika, a problem sa radnom sangom priznao je i sam gradonačelnik Igor Radojičić rekavši nedavno da su im zavezane ruke i da najbolje rade sa onim što imaju.

Izvor
mojabanjaluka.info
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!