Hronika

EKSKLUZIVNO! Nenad Radinković izručen BiH: Odmah je prebačen u KPZ Kula

Nenad Radinković (30) iz Laktaša, pravosnažno osuđen na četiri godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je u Banjaluci poginuo Nikola Đurović (21), nakon četiri godine bjekstva konačno je izručen Republici Srpskoj, ekskluzivno se saznaje.

Radinković je avionom i u pratnji belgijskih inspektora prije nekoliko trenutaka sletio na sarajevski Aerodrom gdje ga je preuzela Sudska policija Republike Srpske.

Loading...

– Osuđenik Nenad Radinković je odmah sproveden u Kazneno-popravni zavod Kula na izdržavanje pravosnažne zatvorske kazne – potvrdio je za Srpskainfo direktor Sudske policije RS Željko Dragojević.

Nezaposleni pekar iz Aleksića kod Laktaša uhapšen je u junu ove godine na briselskom aerodromu, nakon što je sletio redovnim letom iz Beograda.
Bjegunac je kod sebe imao pasoš Srbije.

Nakon hapšenja obaviješten je MUP Republike Srpske, a Radinkoviću je određen ekstradicioni pritvor.

Ministarstvo pravde BiH je mjesec dana kasnije dostavilo dokumentaciju iz Osnovnog suda Banjaluka, nakon čega je sud u Briselu odobrio ekstradiciju osuđenika.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!