Magazin

Ellen DeGeneres poklonila američkoj porodici milion dolara: Pogledajte njihovu reakciju (VIDEO)

Ellen DeGeneres je u emisiji “Ellen” najavila da ima veliko iznenađenje za jednu šestočlanu porodicu koju je javnost imala priliku upoznati u novembru prošle godine. Tada su Elleni fanovi Christi Daniels i Robert Daniels osvojili hiljade dolara u poklonima.

Porodica Daniels živjela je u maloj kući koja ima dvije sobe, i njihovo četvero djece djelilo je jednu sobu, pa iako je porodici bilo teško živjeti u tako skučenom prostoru opet su bili sretni.

Loading...

Iako žive od plate do plate, ova skromna porodica je uvijek spremna pomoći drugima. Zbog toga je Ellen odlučila učiniti nešto veliko za ovu porodicu.

“Ovdje smo da bismo učinili nešto veliko, nešto što nikada prije nismo učinili niti za jednu porodicu. Duboko udahnite. Prije svega želim vam pokloniti 500 hiljada dolara, to je prva stvar. Druga stvar je da vam kompanija Cheerios poklanja još 500 hiljada kako biste ih podijelili s ljudima koji su u potrebi”, rekla je Ellen i oduševila sve prisutne u studiju.

S ovim novcem porodica Daniels može kupiti veću kući i platiti koledž za njihove sinove.

Izvor
Klix
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!