Hronika

Kuzmića bude iz kome

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je novo saopštenje o zdravstvenom stanju srpskog reprezentativca Ognjena Kuzmića, koji je u nedelju teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koju je doživio na putu Banjaluka – Prijedor.

Nakon maksilofacijalne operacije koja je odrađena u srijedu, Kuzmiću je danas urađen novi detaljan pregled skenerom.

Loading...

“Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio ljekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume). Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom ljekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću”, navodi se u saopštenju crveno-bijelih.

Kuzmić je doživio nesreću u noći između subote i nedjelje, a u nedjelju ujutro je helikopterom prevezen u Klinički centar Srbije u Beograd.

Njegov saputnik Bogdan Ilić je na liječenju u UKC RS u Banjaluci.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!